Reduceri!

Suc de cătină 330ml

29.97 lei

-14%
Suc de cătină 330ml 34.90 lei 29.97 lei

 

Amestecă cu apă, obține 7 porții de băut!

 

 

Comandă în siguranță

100% cătină, nimic în plus!

Sucul natural de Cătină de la FROOTYA este un răsfăț autentic pentru simțuri, îmbinând gustul intens și ușor acru al cătinei proaspăt culese cu textura sa liniștitoare.

Sucul nostru este 100% natural, fără aditivi sau conservanți, pentru a-ți oferi gustul pur și beneficiile remarcabile ale acestei super-fructe minunate.

Supranumită și „ginsengul românesc” sau „aurul verde” datorită calităților sale, cătina este folosită deja de mii de ani în Asia. Scrierile tibetane sunt printre cele mai vechi surse de literatură despre cătină.

Fructele de cătină se remarcă prin conținutul foarte bogat în vitamine, săruri minerale, microelemente, antioxidanți, fitohormoni complexul de uleiuri saturare Omega

Fructele de cătina pot fi consumate sub formă de suc, ulei, sirop, gem sau capsule. Ele pot fi adăugate în băuturi, smoothie-uri, produse de patiserie sau utilizate că supliment alimentar.

Dintr-o sticlă de 330ml se obțin 7 porții de suc de băut.

Recomandare de consum: ca atare. Se poate folosi și ca bază cu alte fructe pentru smoothie.

A se agita înainte de consum.

Sedimentările și depunerile sunt perfect normale, fiind un produs ce conține doar fruct presat la rece cu pulpă și fibre.

Mod de păstrare: 14 zile la 2°-6° C în frigider.

A se consuma: în 4-6 zile după desfacere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc de cătină 330ml”