Reduceri!

Pachetul Tonic Natural

79.89 lei

-24%
Pachetul Tonic Natural 104.70 lei 79.89 lei

 

Amestecă cu apă, obține 7 porții de băut!

 

 

Comandă în siguranță

Vă prezintăm pachetul „Tonic Natural” – combinația perfectă pentru a vă susține sănătatea și vitalitatea într-un mod natural și delicios.

Acest pachet, destinat adultilor, include trei produse remarcabile, toate având la bază superalimentul numit cătină, renumit pentru beneficiile sale excepționale.

Suc natural de cătină

Este pur și simplu natură în starea ei cea mai pură. Fără adaos de zahăr sau conservanți, acest suc vă oferă doza zilnică de vitamine (C, E, A) și minerale (fier, potasiu, calciu) de care aveți nevoie pentru a menține un sistem imunitar puternic și o bună funcționare a organismului.

Sirop natural de cătină cu ghimbir

Acest sirop combină proprietățile antioxidante și imunostimulatoare ale cătinei cu beneficiile ghimbirului, cunoscut pentru efectele sale antiinflamatoare și de stimulare a digestiei. Este alegerea perfectă pentru a vă începe dimineața sau pentru a vă revigora după o zi lungă și obositoare.

Sirop natural de cătină cu miere

Acest sirop combină dulceața mierii naturale cu puterea nutritivă a cătinei, creând un tonic care stimulează sistemul imunitar și oferă un aport important de energie. Este ideal pentru zilele când aveți nevoie de un plus de vitalitate și de o stare de bine.

Pachetul „Tonic Natural” este mai mult decât un set de băuturi – este un partener de încredere în îngrijirea sănătății dvs.

Prin alegerea acestui pachet, vă oferiți nu doar un tratament delicios, dar și o investiție în bunăstarea dumneavoastră pe termen lung.

Cumpărați-l astăzi și descoperiți puterea naturii în fiecare picătură!

Dintr-o sticlă de 330ml se obțin 7 porții de suc de băut.

Recomandare de consum: ca atare. Se poate folosi și ca bază cu alte fructe pentru smoothie.

A se agita înainte de consum.

Sedimentările și depunerile sunt perfect normale, fiind un produs ce conține doar fruct presat la rece cu pulpă și fibre.

Mod de păstrare: 14 zile la 2°-6° C în frigider.

A se consuma: în 4-6 zile după desfacere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul Tonic Natural”