Reduceri!

Sirop de cătină cu aronia 330ml

29.97 lei

-14%
Sirop de cătină cu aronia 330ml 34.90 lei 29.97 lei

 

Amestecă cu apă, obține 7 porții de băut!

 

 

Comandă în siguranță

100% cătină și aronia

Despre aronia

Aronia, cunoscută și sub denumirea de „scoruș negru”, este un fruct nativ din America de Nord care a ajuns să fie cultivat pe scară largă în întreaga Europă. În ciuda dimensiunilor sale mici, aronia este un adevărat titan al nutriției, fiind recunoscută pentru proprietățile sale excepționale de îmbunătățire a sănătății.

Pline de antioxidanți puternici, fructele de aronia contribuie la combaterea stresului oxidativ și a inflamației în organism. Antioxidanții, cum ar fi antocianinele care dau fructelor de aronia culoarea lor închisă, joacă un rol vital în prevenirea și combaterea bolilor cronice, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și anumite tipuri de cancer.

Aronia este, de asemenea, o sursă excelentă de vitamina C, fibre și mangan, alături de o serie de alte vitamine și minerale esențiale. Consumul de aronia poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătățirea sănătății inimii și la menținerea unui sistem digestiv sănătos.

Despre Cătină

Cătina este o plantă nativă din Europa și Asia, fiind apreciată pentru fructele sale aurii pline de nutrienți valoroși. Cunoscută și sub numele de „aurul Siberiei”, cătina este o sursă impresionantă de vitamina C, depășind chiar și citricele în acest sens.

Pe lângă vitamina C, cătina este o sursă bogată de vitamine din grupul B, vitamina E, și o varietate de minerale esențiale precum fierul, calciul și magneziul. Fructele de cătină sunt, de asemenea, unul dintre puținele produse vegetale care conțin toți acizii grași omega esențiali – omega 3, 6, 7 și 9.

Cătina este apreciată pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatorii și imunostimulatoare. Consumul regulat de cătină contribuie la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătățirea stării pielii și a vederii, precum și la protejarea inimii și a sistemului cardiovascular.

Prin adăugarea aronia la siropul nostru de cătină, oferim nu numai un gust delicios și unic, ci și un amestec puternic de nutrienți care susțin binele general al corpului. Acest sirop este o modalitate excelentă de a vă bucura de beneficiile pe care aronia și cătina le aduc sănătății, într-o formă ușor de consumat și extrem de plăcută la gust.

Dintr-o sticlă de 330ml se obțin 7 porții de suc de băut.

Recomandare de consum: ca atare. Se poate folosi și ca bază cu alte fructe pentru smoothie.

A se agita înainte de consum.

Sedimentările și depunerile sunt perfect normale, fiind un produs ce conține doar fruct presat la rece cu pulpă și fibre.

Mod de păstrare: 14 zile la 2°-6° C în frigider.

A se consuma: în 4-6 zile după desfacere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sirop de cătină cu aronia 330ml”