Reduceri!

Sirop de cătină cu portocale 330ml

29.97 lei

-14%
Sirop de cătină cu portocale 330ml 34.90 lei 29.97 lei

 

Amestecă cu apă, obține 7 porții de băut!

 

 

Comandă în siguranță

100% cătină și portocale

Despre portocale

Originare din Asia, portocalele au fost cultivate pentru prima dată acum peste 6000 de ani. De-a lungul secolelor, aceste fructe vibrante au călătorit și s-au răspândit în Africa, Europa și, în cele din urmă, în America. În mitologia greacă, se crede că portocalele ar putea fi fructele misterioase, cunoscute sub numele de „merele aurii”, pe care eroul legendar Hercule le-a furat din Grădina Hesperidelor, marcând una dintre cele 12 munci eroice.

Portocalele sunt cunoscute nu doar pentru gustul lor suculent și răcoritor, dar și pentru conținutul lor bogat în vitamina C și fibre alimentare. Astăzi, ele sunt printre cele mai populare și mai larg răspândite fructe citrice din lume, fiind cultivate în mare parte în locuri calde și însorite, precum Florida și California în Statele Unite, Spania în Europa, sau în diverse țări din Mediterana și Orientul Mijlociu.

Oferind o combinație delicioasă de dulceață și aciditate, portocalele sunt adesea savurate proaspete, în sucuri sau folosite în diverse preparate culinare și deserturi. În plus, ele sunt apreciate nu doar pentru gustul lor inconfundabil, dar și pentru beneficiile impresionante pentru sănătate, precum întărirea sistemului imunitar, promovarea unei pielii sănătoase și susținerea sănătății cardiovasculare.

Despre Cătină

Cătina este o plantă nativă din Europa și Asia, fiind apreciată pentru fructele sale aurii pline de nutrienți valoroși. Cunoscută și sub numele de „aurul Siberiei”, cătina este o sursă impresionantă de vitamina C, depășind chiar și citricele în acest sens.

Pe lângă vitamina C, cătina este o sursă bogată de vitamine din grupul B, vitamina E, și o varietate de minerale esențiale precum fierul, calciul și magneziul. Fructele de cătină sunt, de asemenea, unul dintre puținele produse vegetale care conțin toți acizii grași omega esențiali – omega 3, 6, 7 și 9.

Cătina este apreciată pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatorii și imunostimulatoare. Consumul regulat de cătină contribuie la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătățirea stării pielii și a vederii, precum și la protejarea inimii și a sistemului cardiovascular.

Prin adăugarea aronia la siropul nostru de cătină, oferim nu numai un gust delicios și unic, ci și un amestec puternic de nutrienți care susțin binele general al corpului. Acest sirop este o modalitate excelentă de a vă bucura de beneficiile pe care aronia și cătina le aduc sănătății, într-o formă ușor de consumat și extrem de plăcută la gust.

Dintr-o sticlă de 330ml se obțin 7 porții de suc de băut.

Recomandare de consum: ca atare. Se poate folosi și ca bază cu alte fructe pentru smoothie.

A se agita înainte de consum.

Sedimentările și depunerile sunt perfect normale, fiind un produs ce conține doar fruct presat la rece cu pulpă și fibre.

Mod de păstrare: 14 zile la 2°-6° C în frigider.

A se consuma: în 4-6 zile după desfacere.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sirop de cătină cu portocale 330ml”